Julkisivuyhdistys on käynnistänyt Julkisivukorjauksen hankesuunnitelma -kilpailun. Se on Julkisivuyhdistyksen rahoittama korjausrakentamisen kilpailu, joka on suunnattu Tampereen, Metropolian ja Kaakkois-Suomen ammattikorkeakouluissa opiskeleville insinööriopiskelijoille.

Kilpailun tavoitteena on tuottaa korkeatasoisia ja toteuttamiskelpoisia ratkaisuja julkisivujen korjaamiseen, energiaremontteihin ja kiinteistöjen toiminnalliseen kehittämiseen.

Kilpailuaika on 21.9.2022 – 16.12.2022.

Hankesuunnitelman kohteena on vuonna 1989 valmistunut liike- ja toimistorakennus, joka sijaitsee Helsingin Malmilla. Kiinteistöä hallinnoi Prodomus Oy, joka on pääkaupunkiseudulla toimiva isännöintialan yritys. Yhtiön palvelujen perustana toimii Kymppiohjelma, joka on yhdessä taloyhtiön kanssa työstetty suunnitelma vuosikymmeniksi eteenpäin.

Opiskelijoiden tehtävänä on esittää kohteena olevan kiinteistön julkisivuihin korjauskokonaisuus, joka on kustannustehokas, toteuttamiskelpoinen, julkisivun toimintaa parantava, elinkaareltaan ja elinkaaren aikaisilta kustannuksiltaan ennustettavissa ja ratkaisut on arvioitu kestävän kehityksen kannalta.

***

LATAA TÄSTÄ KILPAILUOHJELMA 2022

LATAA TÄSTÄ LINKISTÄ MUU KILPAILUAINEISTO :
Se sisältää seuraavat dokumentit:

Liite 1, Julkisivujen kuntotutkimus Vahanen Oy 10.4.2018
Liite 2, Kuntoarvio Vahanen Oy 10.3.2017.pdf
Liite 3, Julkisivun vesivuotoselvitys, Tomcon Oy 5.1.2021.pdf
Liite 4, Hankesuunnitelman mallipohja.docx
Liite 5, Alkuperäiset julkisivupiirustukset.pdf
Liite 6, Alkuperäiset pohjapiirustukset.pdf
Liite 7, Alkuperäinen ARK leikkaus.pdf
Liite 8, Rakennusvalvonnan muistio 17.5.2021.pdf
Liite 9, Valokuvia kohteesta.pdf

Lisätietoja kilpailusta:
Toiminnanjohtaja Peter Lind
toiminnanjohtaja@julkisivuyhdistys.fi
040 356 5995

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi