Kutsu syyskokoukseen

Julkisivuyhdistys – JSY ry:n syyskokous pidetään 16.11.2023 klo 13.30 – 15.00
Paikka: Teollisuuskeskuksen talo, Eteläranta 10, Helsinki.

Käsitellään syyskokousasiat: hallituksen ja puheenjohtajan valinta, toimintasuunnitelma ja budjetti 2024 sekä Julkisivuyhdistyksen päivitetty strategia 2023-2026.

Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Virallinen kutsu ja esityslista toimitetaan jäsenistölle myöhemmin sähköpostitse.

Kutsu Suomenlinnaan JSY:n kulttuuri-iltaan

JSY:n Kulttuuri-illassa tänä vuonna: Suomenlinnan linnoitukset ja illallinen Suomenlinnan Panimossa. Minkälainen paikka Suomenlinna oikein on? Mitä se oli 270 vuotta sitten Viaporina, minkälaisia asioita tapahtui linnoituksen venäläisenä kautena ja miten suomalainen kausi näkyy Suomenlinnan arjessa.

Julkisivuyhdistyksen kulttuuri-illassa 16.11.2023 pääsemme perehtymään linnoituksen mielenkiintoiseen historiaan ja nykypäivään. Opastetun kävelykierroksen jälkeen nautimme Suomenlinnan Panimon kabinetissa maittavan päivällisen juomineen ja jälkiruokineen. Pyydän  valitsemaan ilmoittautumisesi yhteydessä, kumman pääruuan haluat. MENU hieman alempana.

Suomenlinnaan siirrytään syyskokouksen jälkeen lauttakyydillä Kauppatorilta klo 16.00 Suomenlinnan päälaituriin. Matkustamme ryhmälipulla (sihteeri hankkii). Paikkoja ei kuitenkaan voi varata etukäteen, joten on syytä olla ajoissa menossa lauttaan, että pääsee mukaan. Illallinen päättyy noin klo 21.00, minkä jälkeen paluu Kauppatorille.

***

KULTTUURI-ILLAN MENU PANIMORAVINTOLASSA

Alkuruoka: Katkarapuja Skagen savumädin kera, piparjuuritoast ja ’mummonkurkkuja’ (L), Riesling vom Kalkstein

Pääruoka: Grillattua suomalaista häränfileetä ja härkäragú, rosmariiniperunaterriiniä ja paahdettua broccolinia (L, G), Perelada 5 Finques Reserva

TAI

Paahdettua taimenta, Skånen perunaa kauden sienistä ja valkoviinissä haudutettua fenkolia, Southern Ocean Sauvignon Blanc

Jälkiruoka: Mud cake, lakritsakreemiä, sitruunacrumble ja vaniljajäätelöä (L,G), Graham’s Late Bottled Vintage

Kahvi / tee & Konjakki tai likööri

***

KULTTUURI-ILLAN HINTA:

Ohjelmamaksu 110,- € + alv 24 % (sisältää edestakaisen lauttamatkan, kävelykierroksen ja Panimon menun alkoholijuomineen (2 lasia viiniä ja kahvi / tee ja konjakki / liköörit). Muut juomat omakustanteisesti.

Ohjelmamaksu ilman alkoholijuomia 80,- € + 24 %.

ILMOITTAUTUMISET syyskokoukseen ja kulttuuri-iltaan 8.11.2023 mennessä TÄSTÄ:

Lisätietoja Riinalta, sihteeri@julkisivuyhdistys.fi, 040 502 1769

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi