Rakentamisen ja talotekniikka-alan suurin tapahtuma FinnBuild avautuu neljän vuoden tauon jälkeen ti 4.10.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

4.-6.10.2022 pidettävässä tapahtumassa esitellään laajasti uudistuvan rakennus- ja talotekniikka-alan innovaatioita ja uutuuksia.

Mukana myös puolenkymmentä Julkisivuyhdistyksen jäsenyritystä. Kaikkiaan messuilla on yli 470 yritystä 14 eri maasta.

FinnBuild Wood (halli 1), täydentävät rakennustarvikkeet (halli 3), betonipuisto, talotekniikka-alue ja rakentaminen (halli 6) sekä talotekniikka, koneet ja laitteet (halli 7).

Rakentamisen tulevaisuus ja Ukrainan sodan vaikutukset nousevat ohjelmissa

Ajankohtaisissa puheenvuoroissa keskustellaan laajasti niin rakennusalan kustannuspaineista, Ukrainan sodan vaikutuksista kuin vihreästä siirtymästä ja nollatyömaista.

Keskeiset vaikuttajat pohtivat Suomen Asuntotietokeskuksen toimitusjohtaja Juha Salmen vetämässä paneelissa tiistaina klo 13.00., miten yhteiskunnan akuutit kriisit ja ilmastonmuutoksen kaltaiset megatrendit vaikuttavat rakennusmarkkinoihin. Ukrainan sodan vaikutuksista rakennusalalla avaa Rakennusteollisuus RT:n pääekonomisti Jouni VihmoSitran yliasiamies Jyrki Katainen kertoo tapahtuman avausaamuna 5.10. miten EU:ssa nähdään kiertotalouden tulevaisuus ja sen bisnesmahdollisuudet.

Lisäksi ohjelmassa on päivittäin puheenvuoroja meneillään olevista rakennus- ja korjausrakennusprojekteista kuten Keilaniemen Portti, Raide-Jokeri-projekti, Kruunusillat, Keski-Pasila, Kansallisteatterin korjausremontti ja Espoon keskuksen kehitys.

Katso koko ohjelma verkossa: www.finnbuild.fi/ohjelma

Rekisteröidy kävijäksi maksutta TÄSTÄ:

FinnBuild

Kuva FinnBuild-tapahtumasta 2018. Helsingin Messukeskus.

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi