Helsingin kaupunkia ylhäältä, meren äärellä, seurustelua juhlavissa tunnelmissa, Julkisivutekopalkinnon julkistaminen, muistamiset ja Michelin tähden saaneessa Ravintola Palacessa illallinen – liuta mukavia asioita, jotka tapahtuvat Julkisivuyhdistyksen 25-vuotisjuhlagaalan merkeissä. Tule mukaan avec, työkavereiden tai yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden kera.

Aika: 5.11.2020 klo 19.00 alkaen. Saapuminen klo 18.00 alkaen.
Paikka: Ravintola Palace, 10. krs., Eteläranta 10, Helsinki

TULE MUKAAN Juhlagaalapartnerina tai Juhlagaalalipuilla

Valitse näistä vaihtoehto, jonka puitteissa annat yhteyshenkilönä tarvittavat tiedot ja ilmoitat osallistujat:

1) JuhlagaalaPartneri 1 (arvo 2 000,00 €, sis. 4 kpl Juhlagaalalippua)
• Logo ”sponsoriseinään”, jonka edustalla kaikkien osanottajien valokuvaus
• Logo juhlagaalan käsiohjelmaan
• 4 kpl juhlagaalalippuja (arvo á 80,00 euroa)
• Vuoden aikana kolme yritys- / julkisivuaiheista tekstiä Instagramissa ja Facebook-sivulla sekä JSY:n kotisivulla JuhlagaalaPartnerit-otsikon alla. JuhlagaalaPartneri toimittaa julkaistavan kuvamateriaalin (vähintään 1 valokuva/julkaisu). Partneri vastaa, ettei tekijänoikeudet rajoita kuvan julkaisua.

2) JuhlagaalaPartneri 2 (arvo 500,00 €, sis. 2 kpl Juhlagaalalippua)
• Logo juhlagaalan käsiohjelmaan
• 2 kpl juhlagaalalippuja (arvo á 80,00 euroa)
• Vuoden aikana yksi yritys- / julkisivuaiheinen teksti Instagramissa ja Facebook-sivulla sekä JSY:n kotisivulla JuhlagaalaPartnerit-otsikon alla. JuhlagaalaPartneri toimittaa julkaistavan kuvamateriaalin (vähintään 1 valokuva/julkaisu). Partneri vastaa, ettei tekijänoikeudet rajoita kuvan julkaisua.

3) JuhlagaalaPartneri 3 (arvo 200,00 €, sis. 1 kpl Juhlagaalalipun)
• Logo juhlagaalan käsiohjelmaan
• 1 kpl juhlagaalalippuja (arvo á 80,00 euroa)

Partneripakettiin sisältyy tietty määrä Juhlagaalalippuja, mutta voit tilata enemmän lippuja hintaan á 80,00 euroa + alv 24 %.

JuhlagaalaPartneri-paketit laskutetaan elo-syyskuussa.

4) Ostan vain Juhlagaala-lippuja ( á 80,00 euroa + alv 24 %)

Osallistuminen

JuhlagaalaPartnerina 18.9.2020 mennessä

Illalliskortilla 14.10.2020 mennessä

ILMOITTAUTUMISET  TÄSTÄ LINKISTÄ:

Juhlagaalan alustava ohjelma, jonka lomassa nautimme illallisen

Lisätietoja illan menusta kesän jälkeen.

Klo 19.00         Juhlagaala alkaa

Juhlagaalan avaus ja tervetuliaismalja, Julkisivuyhdistyksen puheenjohtaja Toni Pakkala

Juhlapuhe, toimitusjohtaja Miimu Airaksinen, Suomen Rakennusinsinöörien Liitto

Julkisivutekopalkintojen julkistaminen sekä palkitsemiset ja muut muistamiset

Perustajajäsenten puheenvuorot

Sana on vapaa

Tanssimusiikkia ja vapaata seurustelua

Klo 24.00         Tilaisuus päättyy

Ravintola Palace sai helmikuussa 2019 maistelumenustään arvostetun Michelin-tähden. Juhlagaalassa pääsemme nauttimaan joka tapauksessa korkeatasoisesta ja parhaista raaka-aineista valmistetusta illallisesta alku- ja pääruokineen ja niihin mietittyine juomineen. Yksityiskohtainen menu julkaistaan myöhemmin.

Lisätietoja Riinalta, sihteeri@julkisivuyhdistys.fi tai +358 40 502 1769.