Mitkä taloyhtiöt palkitaan?

Asunto-osakeyhtiöiden ja kiinteistöosakeyhtiöiden palkittavat julkisivuremontit julkistetaan Kiinteistö 2022 -tapahtumassa 12.1.2022 klo 15:30 – 16:00 Arena-lavalla Helsingin Messukeskuksessa .

Julkisivuremontti-kilpailussa etsittiin onnistuneita ja laadukkaita julkisivuremontteja esimerkiksi niille taloyhtiöille, jotka vasta suunnittelevat julkisivujen korjaamista.

Tuomaristo on kiinnittänyt arvostelussaan huomiota arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisujen lisäksi hankkeen päätöksenteko- ja valmisteluvaiheeseen, kustannusten hallittavuuteen ja aikataulussa pysymiseen sekä tiedottamiseen.

Kilpailun pääjärjestäjinä ovat toimineet Julkisivuyhdistys r.y. ja Kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA Ry yhteistyössä Suomen Messujen kanssa.

Kilpailun tuomaristoon ovat kuuluneet Julkisivuyhdistyksen edustajina Toni Pakkala, Julkisivuyhdistyksen hallituksen puheenjohtaja, TkT, tutkijatohtori, Tampereen yliopisto Rakenteiden korjaamisen ja elinkaaritekniikan tutkimusryhmä; Tomi Hautakangas, toimitusjohtaja, ARK:sto Ky; Maritta Koivisto, päätoimittaja, arkkitehti SAFA, Rakennustuoteteollisuus ry ja Riina Takala-Karppanen, Julkisivuyhdistyksen sihteeri, toimittaja, Viestintäpalvelu Kahvimaa Oy.

AKHA Ry:stä tuomaristoon ovat kuuluneet Arto Krootila, DI, Consitor Oy ja Eino Rantala, tietokirjailija, TkT, Ekosto Oy sekä Mia Koro-Kanerva, toimitusjohtaja, Isännöintiliitto ja Jari Virta, TkT, rakennustekninen kehityspäällikkö, Kiinteistöliitto Uusimaa.

Kilpailu järjestettiin nyt kahdeksannen kerran. Ensimmäisessä Julkisivuremonttikilpailussa vuonna 2010 palkittiin turkulaisen As Oy Raskintornien julkisivuremontti.

Tervetuloa mukaan palkintojen julkistamistilaisuuteen. Rekisteröidy messukävijäksi tästä linkistä:

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi