Julkisivuyhdistys – JSY ry osallistuu tänä vuonna Rakennusfysiikka 2023 -seminaariin, jossa esittelemme JUKO-ohjeistokansion päivitystyötä. Seminaari pidetään Tampere-talossa 24.–26.10.2023.

Seminaarin tavoitteena on jakaa tietoa rakennusalan ammattilaisille: Rakennusfysiikan ymmärtäminen ja osaaminen korostuu nykyisessä rakentamisessa. Rakenteiden kosteusvauriot ja homeongelmat, kiristyneet energiansäästötavoitteet sekä ilmastonmuutokseen liittyvät asiat ovat aiheuttaneet sen, että rakennusalalla tarvitaan jatkuvasti uutta tietoa rakennusfysiikkaan liittyvistä tutkimustuloksista ja hyvistä käytännön ratkaisuista.

Ohjelma on rakennettu keynote-puheenvuoroista ja Call for Papers- menettelyllä valituista esitelmistä. Seminaarin keynote-puhujiksi on tulossa mm. tämän hetken maailman johtava rakennusfyysikko Jan Carmeliet Sveitsistä sekä Pohjois-Amerikan johtaviin tutkijoihin kuuluva Michael Lacasse Kanadasta.

Pohjoismaiden näkökulmaa edustaa Kristina Mjörnell Ruotsista, joka on erikoistunut korjausrakentamiseen. Vähähiilisten ja luonnonmukaisten materiaalien ja rakenteiden tutkimus on kasvanut viime vuosina seminaarin aihepiirinä ja tältä aihealueelta puhujaksi tulee Andrew Shea Iso-Britanniasta.

Tarkempaa tietoa seminaarista, esiintyjistä ja ohjelmasta löydät osoitteeesta www.rakennusfysiikka.net.

Sieltä löytyy linkki myös ilmoittautumiseen tai pääset siihen tästä: https://rakennusfysiikka.net/ilmoittautuminen/

Lisätietoja ilmoittautumisesta antaa Ninni Yletyinen, ninni.yletyinen@kiinko.fi, 040 667 1911

 

Liity jäseneksi

Liity jäseneksi