Mikä on vuoden merkittävin rakennuskohde?

Ehdota vuoden merkittävintä rakennuskohdetta RIL-Palkinto 2021 -kilpailuun.

RIL on valtakunnallinen asiantuntijaorganisaatio ja henkilöjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää hyvää suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitokulttuuria ja rakennusalan ammattitaidon kehittymistä Suomessa. RIL jakaa vuosittain RIL-Palkinnon rakennustyölle, -kohteelle tai -konseptille, joka edustaa parhaiten korkealuokkaista, laadukasta ja innovatiivista suomalaista rakennusinsinööritaitoa ja osaamista.

Lisäksi palkittava työ tai hanke on edistänyt kilpailuaikana parhaiten myönteistä rakennusteknistä ja yhteiskunnallista kehitystä maassamme. Vuonna 2020 kilpailun voiton pokkasi Olympiastadionin perusparannus ja uudistus.

Kilpailuun RIL-Palkinnosta voivat osallistua kaikki kohteet, jotka valmistuvat tai ovat käyttökunnossa vuoden loppuun mennessä. Vaihtoehtoisesti konseptin tai kehityshankkeen täytyy olla joko valmis tai loppusuoralla. Kilpailun tarkoituksena on tuoda esille ansiokkaita rakennuskohteita sekä henkilöitä, jotka ovat ne toteuttaneet. Samalla nostetaan alan imagoa!

Vuoden 2021 RIL-Palkinto- kilpailu on nyt avattu! RIL-Palkinto 2021-kilpailun voittajan valitsee yritysjohtaja Matti Alahuhta. Esikarsinnan tekee laajasta asiantuntijoista ja mediasta koostuva tuomaristo, joka valitsee ensin jatkoon kolme ehdokasta. Tuomariston puheenjohtajana toimii Rakennuslehden päätoimittaja, Tapio Kivistö.

Lue lisää aiheesta ja jätä oma ehdotuksesi kilpailuun tästä!