ROTI 2019 -raportti – Miltä rakennetun omaisuuden tila näyttää?

Julkisivuyhdistys on ollut mukana kaikkiaan kolmessa ROTI 2019 -paneelissa. Yli sadan asiantuntijan avulla tehtävä hanke on nyt loppusuoralla: ROTI-raportti ja hankkeen tulokset julkistetaan tiistaina 19.3.2019 Helsingissä.

Raportin vastaanottaa asunto-, energia- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen.

Lisätietoa tilaisuuden tarkemmasta ohjelmasta ja aikataulusta sekä ilmoittautuminen oheisesta linkistä: https://my.surveypal.com/ROTI-2019-ILMO_julkistustilaisuus-19.3.2019

Viikoittain julkaistaan myös ROTI 2019 -blogikirjoituksia ja Julkisivuyhdistyskin oman blogikirjoitusvuoronsa varannut. Blogikirjoitusten sarjan aloitti RIL:n toimitusjohtaja Miimu Airaksinen, jonka kirjoitus ja jatkossakin julkaistavat blogitekstit löytyvät täältä: https://www.ril.fi/fi/alan-kehitys-2/roti-2019/blogi

ROTI 2019 -raportissa Suomen rakennetun omaisuuden tilaa arvioidaan kuuden eri näkökulman kautta. Nämä kuusi raportin osa-aluetta ovat Rakennukset, Liikenneverkot, Yhdyskuntatekniset järjestelmät, Digitaaliset ratkaisut, Koulutus ja kehitys sekä Arkkitehtuuri, suunnittelu, muotoilu ja taide. Näitä osa-alueita on käsitelty viime syksyn aikana kuudessa erillisessä paneelissa, jotka ovat tavanneet yhteensä yli 20 kertaa.

***

Jos et pääse ROTI-julkistustilaisuuteen, tutustu hankkeen somekanaviin

FB https://www.facebook.com/roti2019/ 

Twitter https://twitter.com/ROTI2019 

sekä julkistuspäivänä 19.3.2019 avattavaan hankkeen verkkosivuun www.roti.fi

***

ROTI eli Rakennetun omaisuuden tila on kahden vuoden välein vuodesta 2007 saakka tehty asiantuntija-arvio kansallisesta rakennetun omaisuuden tilasta. Se tarjoaa puolueetonta tietoa ja näkemyksiä niin asiantuntijoille, päätöksentekijöille kuin kansalaisillekin, ja sen tarkoituksena on auttaa sekä yksityisen että julkisen tason päättäjiä rakennetun omaisuuden hoitoon ja hallintaan tehtävissä päätöksissä.